Ultimele știri

Tony Parker îl va întâlni pe Răzvan Popa
29 Iunie 2017

Tony Parker îl va întâlni pe Răzvan Popa

Pentru unii dintre noi, 9 Iulie 2017 va fi o zi normală de Duminică. Însă pentru Răzvi este o zi în care va rosti, emoționat, o frază simplă în limba engleză: „I am Răzvan Popa and I'm coming from Romania”. Unde și de ce? Răspunsurile sunt în rândurile de mai jos.

Mai mult decât o simplă întlânire, în perioada 9-15 Iulie 2017, „Țânți” va beneficia de un program de pregătire tehnică și fizică, realizat de star-ul din NBA. Jucătorul nostru de Minibaschet, U13 și U14, va participa în Camp-ul de vară pe care Tony Parker îl organizează în Franța la Fécamp în parteneriat cu PEAK Sport.

Timp de 7 zile, Răzvan împreună cu Radu Hanga de la U-BT Cluj-Napoca, vor avea parte de experiențe unice. Sportivii și-au câștigat locurile la acest Camp în cadrul Turneului Național organizat în Februarie la Tg. Mureș, Răzvan fiind coșgeter, iar Radu MVP.

Băieții vor fi însoțiți de o antrenoare a celor de la U-BT, iar cazarea și masa le sunt asigurate. De asemenea, cei doi au primit un echipament din partea PEAK Sport, iar Răzvan ne-a spus că este foarte mândru să poarte o pereche de ghete concepute pentru Tony Parker.

Cu această ocazie, le transmitem felicitări celor doi și știm că vor reprezenta țara noastră cu mândrie peste nici două săptămâni. Până atunci, se vor împrieteni la Minibaschet săptămâna ce urmează.

Bravo, bravo, bravo!