Meciuri

Un turneu reușit pentru U13
09 Februarie 2017

Un turneu reușit pentru U13

Baschet Club Galactica a organizat Turneul 1 din Faza Semifinală la categoria U13 în perioada 3-4 Februarie 2017, încercând să fie o gazdă cât mai bună. Cu sprijinul sponsorilor noștri am oferit tuturor echipelor participante mape, fanioane și alte materiale necesare bunei desfășurări ale turneului.

Scorurile în urma meciurilor disputate de echipa noastră sunt următoarele:
• B.C. Galactica - A.C.S. I.D. Îngerii Băniei Craiova | 49 - 45;
• A.C.S. 4 Sports Agronomia București - B.C. Galactica | 78 - 35;
• B.C. Galactica - C.S.S. Gheorgheni | 68 - 58.

Turneul s-a desfășurat în condiții deosebite datorită sponsorului principal și cel mai activ al clubului, ConMaPro. Întreg colectivul clubului, dar în special Profa dorește să mulțumească conducerii Școlii Gimnaziale Nr. 19, domnilor Mircea Popa și Alin Amariei, dar și celorlalți părinți implicați direct sau indirect în desfășurarea evenimentului.

În componența echipei din week-end-ul trecut se regăsesc jucători care vor participa în vară la Campionatul Național de MiniBaschet de la Mangalia. Datorită evoluției peste așteptări, ca recompensă pentru aceasta, firma ConMaPro sponsorizează participarea (600 RON) la turneul de MiniBaschet, Cupa Transilvania, care se desfășoară în perioada 8-11 Februarie, la Tg. Mureș.

Galeria foto a meciului BC Galactica - CSS Gheorgheni: https://goo.gl/photos/gtk3GkaiSLSb8EZw8.

După a doua zi de competiție, echipa noastră a obținut 2 victorii din 3 meciuri jucate. Le dorim tuturor mult succes în continuare!